Mesterstylist

Tematika

A Werk fontos küldetése, hogy hallgatói ne elméleti, hanem a gyakorlatban azonnal használható aktuális piaci tudást kapjanak. Jól bevált önkéntes gyakorlati rendszerének köszönhetően a Werk számtalan lehetőséget biztosít a résztvevőknek arra, hogy valós, éles helyzetekben próbálják ki magukat, Budapesten gyakorlatilag nincs olyan divatesemény, melyen a Werk ne képviseltetné magát.

Mesterstylist képzésünk a mozgókép világába enged nagyobb betekintést, hallgatóink reklámfilm- és fashion video stylingot tanulhatnak valós forgatási gyakorlaton keresztül, a tanév végén pedig megrendezhetik első saját divatbemutatójukat saját elképzeléseik alapján.Hasonlóan a reklámfilm készítéshez, a mesterstylistok nem csak betekintést nyernek a fashion video készítésébe, hanem a 2. félév során saját maguk el is készítik első fashion videójukat, ami szintén unikumnak számít a magániskolai oktatás rendszerében

A heti 1 napos oktatásban mindezek mellett nagyon fontos szakmai - a piacon értékesíthető - tudást nyújtunk a brandépítés, a divatbemutató-szervezés és lebonyolítás, a personal és celebritystyling, indesign ismeretek terén.

- Hírlevél -

Ha érdekelnek a képzéseink, híreink, esetleg a különböző eseményeinkről szeretnél értesítést kapni, e-mail címed megadásával feliratkozhatsz a hírlevelünkre!

Név: 
E-mail cím: